ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά τα συλλαλητήρια στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση 10 Αυγούστου 2012, 11:32 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κανονικά τα συλλαλητήρια στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Facebook Twitter Whatsapp
Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός των συνδικάτων για συλλαλητήρια, την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, παρά την απόφαση του πρωθυπουργού να περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία του.
Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός των συνδικάτων για συλλαλητήρια, την ημέρα των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, παρά την απόφαση του πρωθυπουργού να περιορίσει στο ελάχιστο την παρουσία του. Ο κ. Σαμαράς θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ και μετά το μεσημέρι, αφού συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ, της Helexpo ΑΕ και του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών, θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ωστόσο, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης δήλωσε ότι η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (ΕΔΟΘ) έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο για το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα του Βενιζέλου.

«Έτσι και αλλιώς ο πρωθυπουργός δεν έχει τίποτε θετικό να πει. Μόνο αρνητικά για τον λαό μέτρα έχει να ανακοινώσει και ήδη έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΚΘ.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, την ίδια μέρα, στις 6.30 μμ, στην πλατεία Αριστοτέλους, όπως είπε ο εκπρόσωπός του, Σωτήρης Ζαριανόπουλος.