ΕΛΛΑΔΑ

Nτύσιμο για ταξίδι

Δημοσίευση 13 Αυγούστου 2012, 12:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Nτύσιμο για ταξίδι
Facebook Twitter Whatsapp
Η καλοκαιρινή άδειά σας αρχίζει και εσείς μένει μόνο να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας. Να πείτε «αντίο» στο άγχος της καθημερινότητας και να ξεκουραστείτε για λίγο σε κάποια παραλία.  
Η καλοκαιρινή άδειά σας αρχίζει και εσείς μένει μόνο να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας. Να πείτε «αντίο» στο άγχος της καθημερινότητας και να ξεκουραστείτε για λίγο σε κάποια παραλία.   Αυτό που χρειάζεται όμως είναι να ντυθείτε κατάλληλα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και γι’ αυτό να θυμάστε μόνο την άνεση. Φυσικά, διαφορετικά θα ντυθείτε εάν ταξιδέψετε με αεροπλάνο και διαφορετικά εάν θα φτάσετε στον προορισμό σας με καράβι.  

Με καράβι: Αποφύγετε τα στενά παντελόνια και τα φορέματα. Βάλτε λοιπόν ένα σορτσάκι ή μία μακριά φούστα και φυσικά σανδάλια για να μην ιδρώνουν τα πόδια σας. Μην ξεχάσετε κάτι ζεστό, εάν ταξιδεύετε βράδυ. Μπορεί και να χρειαστεί.  

Με αυτοκίνητο: Εάν οδηγείτε εσείς, δώστε προσοχή στα παπούτσια. Και γι’ αυτό καλύτερα να προτιμήσετε αθλητικά με μία βερμούδα.Στο αεροπλάνο έχετε περισσότερες επιλογές. Αρκεί μόνο να πάρετε κάποια ζακέτα εάν δεν μπορέσετε να αντέξετε το κλιματιστικό.  

Πηγή: fe-mail.gr