ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Έγδυσε ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία!

Δημοσίευση 10 Σεπτεμβρίου 2012, 12:18 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λάρισα: Έγδυσε ανήλικο επειδή φορούσε μπλούζα με την ελληνική σημαία!
Facebook Twitter Whatsapp
Ενοχλημένος από την μπλούζα ενός 12χρονου, στην οποία αποτυπωνόταν η ελληνική σημαία παρουσιάστηκε ένας 35χρονος, ο οποίος μάλιστα εξανάγκασε τον ανήλικο να γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας.
Ενοχλημένος από την μπλούζα ενός 12χρονου, στην οποία αποτυπωνόταν η ελληνική σημαία παρουσιάστηκε ένας 35χρονος, ο οποίος μάλιστα εξανάγκασε τον ανήλικο να γδυθεί σε κεντρική πλατεία της Λάρισας. Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το απίστευτο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα τη στιγμή που ο 12χρονος έκανε βόλτα στην πλατεία μαζί με έναν φίλο του. Όταν το παιδί είδε τον 35χρονο να έρχεται οργισμένος προς το μέρος του και να του ζητά επιτακτικά να βγάλει αμέσως τη μπλούζα, τα έχασε και δεν τόλμησε να αντιδράσει, Έβγαλε την μπλούζα και αναγκάστηκε να επιστρέψει ημίγυμνος στο σπίτι του.

Οι γονείς του υπέβαλαν αμέσως μήνυση κατά του 35χρονου δράστη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ στο σακίδιό του βρήκαν και την μπλούζα του 12χρονου.

Αυτή την ώρα, μέλη της Χρυσής Αυγής έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο, όπου έγινε το περιστατικό και διαμαρτύρονται έντονα για το συμβάν.