ΕΛΛΑΔΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει τις ανασκαφές στον Άγιο Βασίλειο Ξηροκαμπίου

Δημοσίευση 29 Ιουλίου 2013, 22:01 / Ανανεώθηκε 29 Ιουλίου 2013, 19:45
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύει τις ανασκαφές στον Άγιο Βασίλειο Ξηροκαμπίου
Facebook Twitter Whatsapp

Τη συνέχιση του ανασκαφικού έργου στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Βασιλείου, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, θα στηρίξει έμπρακτα η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύοντάς το στο μέτρο του εφικτού, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Τη συνέχιση του ανασκαφικού έργου στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Βασιλείου, στο Ξηροκάμπι Λακωνίας, θα στηρίξει έμπρακτα η Περιφέρεια Πελοποννήσου ενισχύοντάς το στο μέτρο του εφικτού, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε την ανασκαφή και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα ευρήματα των τελευταίων ετών, μετά την ενημέρωση που είχε από την αρχαιολόγο και προϊσταμένη της Αρχαιολογικής υπηρεσίας Σπάρτης Αδαμαντία Βασιλογάμβρου.

Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε πως «η Πελοπόννησος συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τον πλούτο που βρίσκεται στο έδαφός της, γι' αυτό ευθύνη μας είναι όχι μόνο να διασφαλίσουμε αυτό το πολιτιστικό της απόθεμα και να το αναδείξουμε, αλλά να δημιουργήσουμε ταυτόχρονα τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξής του».