ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα το δεύτερο «λουκέτο» σε κέντρο για φοροδιαφυγή

Δημοσίευση 5 Αυγούστου 2013, 10:50 / Ανανεώθηκε 5 Αυγούστου 2013, 10:24
Σήμερα το δεύτερο «λουκέτο» σε κέντρο για φοροδιαφυγή
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν στο σφράγισμα για 48 ώρες και δεύτερου καταστήματος για φοροδιαφυγή, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προχωρήσουν στο σφράγισμα για 48 ώρες και δεύτερου καταστήματος για φοροδιαφυγή, όπως αποκάλυψε σήμερα ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Στασινόπουλου στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, φαίνεται πως το λουκέτο αυτή τη φορά θα είναι στην περιοχή της Αττικής.

Tαυτόχρονα, ο κ. Στασινόπουλος υποστήριξε πως τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχει δώσει 30 εντολές για σφράγισμα επιχειρήσεων για μη έκδοση αποδείξεων ενώ όπως εκτίμησε, ο αριθμός βαίνει αυξανόμενος.

Ο κ. Στασινόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση με το νυχτερινό κατάστημα στη Χαλκιδική και εάν υπήρξαν ευθύνες της αστυνομίας για το γεγονός ότι επαναλειτούργησε παρά την απόφαση του ΣΔΟΕ για προσωρινό λουκέτο.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι το έργο της αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής θα συνεχιστεί.

Κάλεσε, τέλος, τον κόσμο να ζητάει αποδείξεις και να προχωρά σε καταγγελίες στο ΣΔΟΕ, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν μπορεί σε κάθε γωνιά να βρίσκεται και ένας εφοριακός».