ΕΛΛΑΔΑ

Τμήματα ιταλικών για τους δημοσίους υπαλλήλους από το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών

Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου 2013, 23:01 / Ανανεώθηκε 11 Σεπτεμβρίου 2013, 20:12
Τμήματα ιταλικών για τους δημοσίους υπαλλήλους από το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Facebook Twitter Whatsapp

Ειδικά τμήματα ιταλικής γλώσσας για δημόσιους υπαλλήλους διάρκειας 90 ωρών σχεδίασε και υλοποιεί το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών, κατόπιν συνεννόησης με τις υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Ειδικά τμήματα ιταλικής γλώσσας για δημόσιους υπαλλήλους διάρκειας 90 ωρών, σε δύο περιόδους, οι οποίες αρχίζουν τον ερχόμενο Οκτώβριο η πρώτη (45 ώρες) και το Φεβρουάριο του 2014 η δεύτερη (45 ώρες), σχεδίασε και υλοποιεί το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών, κατόπιν συνεννόησης με τις υπηρεσίες του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στο πλαίσιο της διευρυμένης συνεργασίας του Ινστιτούτου με φορείς του ελληνικού δημοσίου.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες για τη διαδικασία αιτήσεων, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια για τα ως άνω Ειδικά Τμήματα στον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://www.iicatene.esteri.it/IIC_Atene/Menu/Imparare_Italiano/I_corsi_di_lingua/Calendario/Livello_2/

Επισημαίνεται ότι στην παρούσα φάση τα ανωτέρω μαθήματα θα πραγματοποιούνται από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο μόνο στην Αθήνα.

Επίσης, τα μαθήματα αφορούν και το προσωπικό των ΟΤΑ και γι' αυτό καλούνται οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες.