ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την… ανύπαρκτη απόδειξη έρχεται το πρόστιμο

Δημοσίευση 19 Ιανουαρίου 2014, 14:09 / Ανανεώθηκε 19 Ιανουαρίου 2014, 14:09
Μετά την… ανύπαρκτη απόδειξη έρχεται το πρόστιμο
Facebook Twitter Whatsapp

«Λαβράκι» εντόπισε ο έλεγχος σε κέντρο διασκέδασης, καθώς τα ποσά των «μαύρων» συναλλαγών δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα. Οι ράμπο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

«Λαβράκι» εντόπισε ο έλεγχος σε κέντρο διασκέδασης, καθώς τα ποσά των «μαύρων» συναλλαγών δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητα.

Οι ράμπο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που «σάρωσαν» τη νυχτερινή Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου, βεβαίωσαν τη μη έκδοση απόδειξης αξίας 327 ευρώ!

Ταυτόχρονα, από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δύο εργαζόμενοι απασχολούνταν ανασφάλιστοι, αφού δεν είχαν καταχωρηθεί στο Ειδικό Βιβλίο Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού.

Για τις παραπάνω παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Οι συστηματικοί φορολογικοί και ασφαλιστικοί έλεγχοι, σε επιχειρήσεις και κέντρα διασκέδασης της Αττικής, με σκοπό την εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας, κυρίως όσον αφορά στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, καθώς και της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό από την υπηρεσία.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, είτε στην ειδική τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], προκειμένου να ενημερώσουν για οποιαδήποτε επίμεμπτη ενέργεια, που αφορά φορολογικές ή άλλες παραβάσεις κατά τη διάρκεια πώλησης αγαθών ή παροχής υπηρεσιών.