ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεβε παγκάρια, ταμειακές μηχανές και... αυτόματους πωλητές

Δημοσίευση 26 Φεβρουαρίου 2014, 16:11 / Ανανεώθηκε 26 Φεβρουαρίου 2014, 16:11
Έκλεβε παγκάρια, ταμειακές μηχανές και... αυτόματους πωλητές
Facebook Twitter Whatsapp

Νεαρός διαρρήκτης «χτυπούσε» καταστήματα, εκκλησίες και μηχανήματα αυτόματης πώλησης στην πόλη της Καρδίτσας. 

Νεαρός διαρρήκτης «χτυπούσε» καταστήματα, εκκλησίες και μηχανήματα αυτόματης πώλησης στην πόλη της Καρδίτσας. 

Άνδρες της Ασφαλείας που έκαναν περιπολία βρέθηκαν ξαφνικά μπροστά του τη στιγμή που έβγαινε από ένα αρτοποιείο που είχε διαρρήξει.
Πιο συγκεκριμένα, από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα στην πόλη της Καρδίτσας.

Συνελήφθη ως δράστης των κλοπών ένας 23χρονος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 30χρονου, για την εμπλοκή του σε μία από αυτές.   
Ειδικότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο 23χρονος συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, διότι λίγο πριν είχε διαρρήξει αρτοποιείο 38χρονου και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των 970 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς διέπραξε άλλες τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και συγκεκριμένα:
•    στις 27 Ιανουαρίου 2014 και 5 Φεβρουαρίου 2014 διέρρηξε δύο αυτόματους πωλητές αναψυκτικών, ιδιοκτησίας 40χρονου, από τους οποίους αφαίρεσε χρηματικό ποσό,  
•    την 19η με 20η Φεβρουαρίου 2014, μαζί με τον 30χρονο, διέρρηξαν Ιερό Ναό και αφαίρεσαν κέρματα από το παγκάρι και ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε χρηματικό ποσό,
•    την επόμενη ημέρα (21 Φεβρουαρίου), διέρρηξε το παρεκκλήσι του νοσοκομείου της πόλης και αφαίρεσε χρηματικό ποσό από μεταλλικό ερμάριο.

Στην κατοχή του 23χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 330 ευρώ, μέρος αυτού που αφαιρέθηκε από το αρτοποιείο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, στον οποίο θα υποβληθεί και η σχηματιζόμενη δικογραφία σε βάρος του 30χρονου, συνεργού του.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Πηγή: seleo.gr