ΕΛΛΑΔΑ

Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δημοσίευση 20 Μαρτίου 2014, 19:48 / Ανανεώθηκε 20 Μαρτίου 2014, 23:05
Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Facebook Twitter Whatsapp

Στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Παγκράτι, παραμένουν εκπαιδευτικοί, που από νωρίς το μεσημέρι, πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη.

Λίγο πριν τις 23:00 έληξε η κατάληψη που πραγματοποιούσαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι ομάδα εκπαιδευτικών που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις συναδέλφων τους, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και το Σάββατο λήγει η 8μηνη διορία της και κινδυνεύουν με απόλυση, ζητούσαν συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι δεν έχει πρόβλημα να συναντηθεί μαζί τους, υπό την προϋπόθεση να λήξει η κατάληψη στο πολιτικό του γραφείο.

Έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, ενώ νωρίς το απόγευμα είχε δημιουργηθεί και ένταση με συγκεντρωμένους μέλη της ΟΛΜΕ και της ΑΔΕΔΥ, που ήθελαν να προσεγγίσουν το πολιτικό γραφείο.