ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση από τους εργαζόμενους του «Παπαγεωργίου»

Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2014, 18:30 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2014, 18:30
Συγκέντρωση από τους εργαζόμενους του «Παπαγεωργίου»
Facebook Twitter Whatsapp

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μπροστά στην έδρα της 3ης ΥΠΕ εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παπαγεωργίου οι οποίοι απεργούν σήμερα με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας. 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μπροστά στην έδρα της 3ης ΥΠΕ εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παπαγεωργίου οι οποίοι απεργούν σήμερα με αίτημα την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Eργασίας

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου, Λάμπρος Δερμεντζόγλου, η επιχειρησιακή σύμβαση βάσει της οποίας αμείβονταν οι 1300 εργαζόμενοι έληξε σήμερα και από αύριο θα ισχύουν ατομικές συμβάσεις.

«Η διοίκηση του Νοσοκομείου αρνήθηκε την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και γι αυτό το λόγο πραγματοποιήσαμε σήμερα 24ωρη απεργία, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ενημέρωση του υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, χωρίς όμως να λάβουμε κάποια δέσμευση για την ικανοποίηση του αιτήματός μας. Αύριο θα πραγματοποιήσουμε Γενική Συνέλευση για να αποφασίσουμε για την πορεία των κινητοποιήσεών μας» πρόσθεσε ο κ. Δερμεντζόγλου.