ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν τους ληστές της Ακράτας - Στις 80.000 ευρώ η λεία τους

Δημοσίευση 23 Απριλίου 2014, 09:59 / Ανανεώθηκε 23 Απριλίου 2014, 09:59
Ψάχνουν τους ληστές της Ακράτας - Στις 80.000 ευρώ η λεία τους
Facebook Twitter Whatsapp

Δυο άτομα εισέβαλαν και λήστεψαν τα ταμεία σε σούπερ μάρκετ της Ακράτας απειλώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης με όπλα, χθες το μεσημέρι και η ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να ψάχνει τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η λεία τους ανέρχεται σε περίπου 80.000 ευρώ.

 

Δυο άτομα εισέβαλαν και λήστεψαν τα ταμεία σε σούπερ μάρκετ της Ακράτας απειλώντας τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης με όπλα, χθες το μεσημέρι και η ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να ψάχνει τα ίχνη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες η λεία τους ανέρχεται σε περίπου 80.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες διέφυγαν από το σημείο επιβαίνοντας σε ένα γκρι αυτοκίνητο Τογιότα Κορόλα με φιμέ τζάμια.

Οι πρώτες πληροφορίες τους ήθελαν να ακολουθούν τη διαδρομή προς Πάτρα και γι αυτό έχουν στηθεί μπλόκα της αστυνομίας σε παλιά και νέα Εθνική οδό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ενόπλων δραστών οι οποίοι σήμερα (22-4-2014 )και ώρα 12:57 διέπραξαν ληστεία σε super market στην Άκρατα αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

Οι δράστες, κατά την τέλεση της ληστείας, είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, ενώ αμφότεροι έφεραν πυροβόλα όπλα.

Πηγή: thebest.gr