ΕΛΛΑΔΑ

Με ληστεία έλυσαν τις διαφορές τους - Συνελήφθη και το «θύμα» γιατί τους κυνήγησε

Δημοσίευση 13 Μαΐου 2014, 14:46 / Ανανεώθηκε 13 Μαΐου 2014, 14:46
Με ληστεία έλυσαν τις διαφορές τους - Συνελήφθη και το «θύμα» γιατί τους κυνήγησε
Facebook Twitter Whatsapp


Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Ρόδο,τρεις άνδρες ηλικίας 41, 18 και 16 ετών, καθώς και μια 49χρονη,  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης, κακόβουλης βλασφημίας και φθοράς. 


Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Ρόδο,τρεις άνδρες ηλικίας 41, 18 και 16 ετών, καθώς και μια 49χρονη,  κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοκατοχής, εξύβρισης, κακόβουλης βλασφημίας και φθοράς
  
Όλα έγιναν τη Δευτέρα το πρωί στην πόλη της Ρόδου. Οι τρεις άνδρες, σύμφωνα με σχετική καταγγελία, μετέβησαν στην κατοικία της 49χρονης με αφορμή προσωπικές τους διαφορές και αφού την εξύβρισαν και προκάλεσαν φθορά σε πόρτα, με την απειλή μαχαιριού της απέσπασαν δυο χρυσές αλυσίδες. 
  
Οι τρεις δράστες αναζητήθηκαν από αστυνομικούς και αφού εντοπιστήκαν, εξεταζόμενοι κατήγγειλαν ότι η 49χρονη τους απείλησε με κυνηγετικό όπλο. 
  
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης και ύστερα από έρευνες που έγιναν,  παρουσία Δικαστικού Λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι της 49χρονης: 
  

  • Ένα κυνηγετικό όπλο (φλόμπερ) το οποίο κατείχε παράνομα 
  • Εννέα φυσίγγια για φλόμπερ και ένας (1) κάλυκας ίδιου τύπου 
  • Ένα στιλέτο-πεταλούδα 
  • Ένα ξύλινο γκλοπ 
  • Ένα πιστόλι replica (απομίμηση) 

  
Οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: ΡΟΔΙΑΚΗ