ΕΛΛΑΔΑ

Στον Εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος που ταμπουρώθηκε με την καραμπίνα του

Δημοσίευση 18 Αυγούστου 2014, 16:46 / Ανανεώθηκε 18 Αυγούστου 2014, 16:46
Στον Εισαγγελέα ο κτηνοτρόφος που ταμπουρώθηκε με την καραμπίνα του
Facebook Twitter Whatsapp

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης θα οδηγηθεί ο 34χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος εισέβαλε το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμών και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στην Κοζάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης θα οδηγηθεί ο 34χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος εισέβαλε το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμών και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στην Κοζάνη.

Ο κτηνοτρόφος κρατούσε κυνηγετικό όπλο. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 34χρονος υποχρέωσε τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν, χωρίς να τους απειλήσει, ενώ αυτός παρέμεινε στο χώρο, επικαλούμενος οικονομικές απαιτήσεις που είχε από τον Οργανισμό.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα και ενεργοποιήθηκε ειδική ομάδα αποτελούμενη από διαπραγματευτή και ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ειδικός διαπραγματευτής κατάφερε τελικά να πείσει τον 34χρονο να παραδοθεί, διασφαλίζοντας πλήρως τη σωματική του ακεραιότητα.