ΕΛΛΑΔΑ

Μπαράζ κλοπών σε Τρίπολη και Τεγέα

Δημοσίευση 21 Αυγούστου 2014, 23:01 / Ανανεώθηκε 21 Αυγούστου 2014, 19:12
Μπαράζ κλοπών σε Τρίπολη και Τεγέα
Facebook Twitter Whatsapp

Πολλά τα κρούσματα κλοπών και αρκετές οι απόπειρες κλοπών τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Τρίπολης και της Τεγέας.

Πολλά τα κρούσματα κλοπών και αρκετές οι απόπειρες κλοπών τις τελευταίες μέρες στην περιοχή της Τρίπολης και της Τεγέας.

Σύμφωνα με το arcadiaportal.gr δύο διαρρήξεις σσημειώθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Τεγέας και δύο παραβιάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες διαρρήκτες «άνοιξαν» οικία στο χωριό Ρίζες και αφού αναστάτωσαν το σπίτι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό. Σαν να μην ήταν αρκετό το ένα σπίτι, διάρρηξη συνέβη και σε δεύτερο σπίτι στην ευρύτερη περιοχή της Τεγέας λίγα 24ώρα μετά.

Το Σάββατο 16 Αυγούστου άγνωστοι στην περιοχή της Επισκοπής πίσω από την εμποροπανήγυρης έσπασαν τζάμια σταθμευμένου οχήματος και πήραν μία φωτογραφική μηχανή από το εσωτερικό του οχήματος αξίας 300 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος καταγγέλλων ανέφερε ότι παραβίαση έγινε από τις 21:45 έως τις 11:30.

Συνέχεια του μπαράζ έχει η αφαίρεση μπαταρίας από αγροτικό όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της εμποροπανήγυρης την Δευτέρα 18 Αυγούστου.

Ερχόμενοι στην Τρίπολη, διαρρήκτες εισέβαλαν σε οικία και σύμφωνα με πληροφορίες απέσπασαν ένα κλειδί οχήματος. Στη συνέχεια βγήκαν πήραν το σταθμευμένο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Οι παραπάνω διαρρήξεις και κλοπές μαρτυρούν ότι η περιοχή βάλλεται συνεχώς από δράστες οι οποίοι έχουν συγκεκριμένους στόχους και ότι πράττουν μετά από παρακολούθηση.

Οι κάτοικοι της Τεγέας έχουν θορυβεί και πιστεύουν ότι οι αυξημένη εγκληματικότητα μπορεί να οφείλεται στην έντονη παρουσία Ρομά στην περιοχή.