ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεισαν δημόσιες υπηρεσίες στον Πύργο λόγω... σκουπιδιών

Δημοσίευση 22 Οκτωβρίου 2014, 13:38 / Ανανεώθηκε 22 Οκτωβρίου 2014, 13:38
Έκλεισαν δημόσιες υπηρεσίες στον Πύργο λόγω... σκουπιδιών
Πηγή φωτό: pelop.gr
Facebook Twitter Whatsapp

Άδεια γραφεία αντίκρισαν στην Διεύθυνση Μεταφορών στον Πύργο όσοι από τους πολίτες πήγαν για να εξυπηρετηθούν.

Άδεια γραφεία αντίκρισαν στη Διεύθυνση Μεταφορών στον Πύργο όσοι από τους πολίτες πήγαν για να εξυπηρετηθούν, αφού η έντονη δυσοσμία από τα σκουπίδια που συγκεντρώνονται στο χώρο της ΑΓΡΟΤΕΚ,  ανάγκασε τους υπαλλήλους να μεταφερθούν στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας για να εργαστούν σε ένα υγιεινό περιβάλλον.

Μία πρωτοβουλία κινητοποίησης στην οποία προχώρησαν οι εργαζόμενοι μετά την προτροπή του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε , θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ασκήσουν πίεση προς κάθε αρμόδιο για απομάκρυνση των απορριμμάτων  από την περιοχή το συντομότερο δυνατό.

«Δεν πάει άλλο. Ο χώρος της συγκομιδής είναι στα 150 μέτρα δίπλα μας και δεν θέλουμε η περιοχή να γίνει χώρος μεταφόρτωσης σκουπιδιών.  Εμείς θα επιμείνουμε στις κινητοποιήσεις μας γιατί είναι θέμα υγείας», επεσήμανε, μιλώντας στο patrisnews.com, ο κ. Θεόδωρος Αναστασόπουλος.

Στο χώρο που στεγάζεται η Διεύθυνση Μεταφορών βρισκόταν ο Διευθυντής κ. Μένης Μανιάτης που ενημέρωνε τους πολίτες για το ζήτημα που έχει προκύψει καθώς και για τον τρόπο διευθέτησης της συναλλαγής που είχαν με την υπηρεσία.

Στο χώρο έκανε αυτοψία κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγιεινής όπου σε έκθεση που συνέταξε και κοινοποίησε προς τον Δήμο Πύργου και την Εισαγγελέα αναφέρει πως από την «παρουσία» των απορριμμάτων δημιουργείται σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια υγεία.