ΕΛΛΑΔΑ

Πρυτανεία: Για λόγους ασφαλείας το «κλείσιμο» της Νομικής

Δημοσίευση 13 Νοεμβρίου 2014, 14:53 / Ανανεώθηκε 13 Νοεμβρίου 2014, 14:53
Πρυτανεία: Για λόγους ασφαλείας το «κλείσιμο» της Νομικής
Facebook Twitter Whatsapp

Σε λόγους ασφαλείας αποδίδουν οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ την απόφαση που έλαβαν με τον Πρύτανη, Θεόδωρο Φορτσάκη να κλείσουν τα κτίρια της Νομικής, προκειμένου να αποτραπούν οι καταλήψεις ενόψει των εορτασμών για τη 17 Νοέμβρη. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σε λόγους ασφαλείας αποδίδουν οι πρυτανικές αρχές του ΕΚΠΑ την απόφαση που έλαβαν με τον Πρύτανη, Θεόδωρο Φορτσάκη να κλείσουν τα κτίρια των Σχολών στη Νομική, προκειμένου να αποτραπούν οι καταλήψεις που αποφάσισαν οι Γενικές Συνελεύσεις των φοιτητών, ενόψει των εορτασμών για τη 17 Νοέμβρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από εισήγηση των Κοσμητόρων των Σχολών του ΕΚΠΑ στο κέντρο της Αθήνας (Νομικής, ΟΠΕ) αποφασίσθηκε από τις Πρυτανικές Αρχές για λόγους ασφαλείας τα αντίστοιχα κτήρια να παραμείνουν κλειστά από την Πέμπτη 13/11/14 έως και την προσεχή Δευτέρα 17/11. Για παρόμοιους λόγους και μετά από υπεύθυνη εκτίμηση της όλης κατάστασης βάσει των διαθέσιμων στοιχείων προκρίθηκε τελικά να κλείσει και το κτήριο της Πρυτανείας κατά το ίδιο διάστημα και να αναβληθούν οι προγραμματισμένες εκεί εκδηλώσεις αυτών των ημερών.

Ζητούμε την κατανόηση όσων επρόκειτο να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις και των εργαζομένων του Ιδρύματος για την ανάγκη αυτών των εκτάκτων ρυθμίσεων που επιβάλλουν οι περιστάσεις. Πρυτανεύει σταθερά στις ενέργειές μας το συναίσθημα ευθύνης απέναντι του Πανεπιστημίου και της όλης ελληνικής πολιτείας»