ΕΛΛΑΔΑ

Σε... συναγερμό και η Αντιτρομοκρατική για το «καυτό» τριήμερο

Δημοσίευση 5 Δεκεμβρίου 2014, 13:22 / Ανανεώθηκε 5 Δεκεμβρίου 2014, 16:48
Σε... συναγερμό και η Αντιτρομοκρατική για το «καυτό» τριήμερο
Facebook Twitter Whatsapp

Σε... συναγερμό και επαγρύπνηση βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική, εκτός από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για αυξημένα μέτρα ασφαλείας και την αποφυγή δυσάρεστων επεισοδίων.

Σε... συναγερμό και επαγρύπνηση βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική, εκτός από τις υπόλοιπες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., για αυξημένα μέτρα ασφαλείας και την αποφυγή δυσάρεστων επεισοδίων.

Ο φόβος για ένα τρομοκρατικό χτύπημα είναι «ενεργός» στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς το τριήμερο που άρχισε εκτιμάται ως «βόμβα» στα χέρια των αστυνομικών αφού παράλληλα θα εξελίσσονται τρία καυτά μέτωπα.

 Η επίσκεψη του τούρκου πρωθυπουργού, κ. Νταβούτογλου σήμερα στην Αθήνα επιβάλει εγρήγοσρη στους αστυνομικούς διότι η... ιστορία έχει δείξει ότι αρκετές φορές έγιναν επιθέσεις σε στόχους ενώ τη χώρα θα επισκέπτονταν ή επισκέφτηκαν ξένοι ηγέτες και διπλωμάτες.

Την ίδια ώρα, οι αντιδράσεις για το θέμα των σπουδών του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού που κλείνει την 26η μέρα στέρηση τροφής και μάλιστα χθες είχε λιποθυμικό επεισόδιο, πληθαίνουν και στην ΕΛ.ΑΣ. θέλουν να αποφύγουν τα πολύ πιθανά κατά τα άλλα επεισόδια που μπορεί να γίνουν στις εκδηλώσεις για τα έξι χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Το... κλίμα φαίνεται τεταμένο από τον συνδυασμό της απεργίας πείνας του Ρωμανού και την «επέτειο» για την δολοφονία του Γρηγορόπουλου και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά από την Αστυνομία για τυχόν προσπάθεια «απάντησης» από το αντάρτικο πόλης και τον ευρύτερο αντιεξουσιαστικό χώρο.

Υπό αυτό το πρίσμα, οι «κοριοί» συνεκτιμούν πλέον πληροφορίες για εμπορία οπλισμού που έχουν τις τελευταίες ημέρες και τα μέτρα ασφαλείας έχουν σχεδιαστεί να είναι αυστηρά. 

ΑΝ. ΓΑΛ.