ΕΛΛΑΔΑ

Παραδέχεται ο Τσάκαλος τον «Γοργοπόταμο»- Αρνείται η μητέρα του τα περί τρομοκρατίας

Δημοσίευση 3 Μαρτίου 2015, 14:53 / Ανανεώθηκε 3 Μαρτίου 2015, 14:58
Παραδέχεται ο Τσάκαλος τον «Γοργοπόταμο»- Αρνείται η μητέρα του τα περί τρομοκρατίας
Facebook Twitter Whatsapp

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τυπική απολογία που έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Εφέτη Ανακριτή ο Χρήστος Τσάκαλος ο οποίος μετήχθη σήμερα στο Εφετείο, κατηγορούμενος για την υπόθεση Ξηρού και την επιχείρηση Γοργοπόταμος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η τυπική απολογία που έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, στον Εφέτη Ανακριτή ο Χρήστος Τσάκαλος ο οποίος μετήχθη σήμερα στο Εφετείο, κατηγορούμενος για την υπόθεση Ξηρού και την επιχείρηση Γοργοπόταμος.

Ο κατηγορούμενος, όπως και άλλοι έγκλειστοι για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», έχουν ξεκινήσει ήδη απεργία πείνας, ζητώντας να μην προφυλακιστεί η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, η 26χρονη σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου και η 36χρονη φίλη τους.

Ενώπιον του ανακριτή απολογείται τώρα η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Η 60χρονη αρνείται την κατηγορία και παραδέχεται μόνο την υπόθαλψη εγκληματία, αφού δέχτηκε να κρύψει στο σπίτι της την Αγγελική Σπυροπούλου ενόσω καταζητείτο από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να λέει πως «έχω δυο παιδιά στη φυλακή. Δεν θα μπορούσα να τους κλείσω την πόρτα και να μην τα βοηθήσω. Δέχομαι μόνο την υπόθαλψη. Δεν έχω σχέση με τρομοκρατικές πράξεις».

Η 26χρονη σύντροφος του Γεράσιμου Τσάκαλου, αδελφού του Χρήστου, που έχει κληθεί να απολογηθεί σήμερα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση φέρεται να αρνείται την κακουργηματική κατηγορία αλλά και αυτήν της υπόθαλψης εγκληματία που της αποδίδεται από την Εισαγγελία Πειραιά. Η νεαρή φέρεται να υποστηρίζει ότι «πήγα στη Σαλαμίνα για να φυλάξω τα σκυλιά επειδή θα έφευγε η μητέρα του Χρήστου. Δεν γνώριζα ότι εκεί κρυβόταν η Αγγελική».