ΕΛΛΑΔΑ

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο (Βίντεο)

Δημοσίευση 27 Ιουνίου 2015, 12:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2015, 12:07
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες σε τροχαίο (Βίντεο)
Facebook Twitter Whatsapp

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το μεσημέρι ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής ενώ άλλοι τρεις ομοεθνείς του τραυματίστηκαν, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με διπλή επικαθήμενη (διπλή) νταλίκα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, λίγα μέτρα έξω από το Κουρτέσι.

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το μεσημέρι ένας άνδρας βουλγαρικής καταγωγής ενώ άλλοι τρεις ομοεθνείς του τραυματίστηκαν, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με διπλή επικαθήμενη (διπλή) νταλίκα στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, λίγα μέτρα έξω από το Κουρτέσι.

Το μπροστινό μέρος του Ι.Χ. αυτοκινήτου μετατράπηκε σε ένα «κουβάρι» παλιοσίδερα, ενώ η νταλίκα «απλώθηκε» κατά μήκος της Εθνικής Οδού κλείνοντας την κυκλοφορία για περίπου δύο ώρες.

Τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα σχημάτιζαν ουρές χιλιομέτρων, ενώ η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το απόγευμα. Έως αργά το βράδυ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες για την ταυτοποίηση του νεκρού, που ήταν συνοδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Πηγή: patrisnews.com