ΕΛΛΑΔΑ

Γενικά αίθριος ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη

Δημοσίευση 26 Απριλίου 2016, 20:04 / Ανανεώθηκε 26 Απριλίου 2016, 20:04
Γενικά αίθριος ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη
Facebook Twitter Whatsapp

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα να βρέξει στα βόρεια ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα, με πιθανότητα να βρέξει στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι στα νότια θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα υπόλοιπα θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτκά η πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις κυρίως κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου και στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κατά τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα κατά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και τα νότια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη γενικά αίθριος καιρός, με τους ανέμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.