ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Πατούλη με Κουρουμπλή και Φωτίου για τα παιδιά που έμειναν εκτός δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών

Δημοσίευση 29 Αυγούστου 2016, 17:38 / Ανανεώθηκε 29 Αυγούστου 2016, 17:03
Συνάντηση Πατούλη με Κουρουμπλή και Φωτίου για τα παιδιά που έμειναν εκτός δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών
Facebook Twitter Whatsapp

Συνάντηση με τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων πρόκειται να έχει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου

Συνάντηση με τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων πρόκειται να έχει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου.

Σκοπός της εν λόγω συνάντησης είναι η εύρεση λύσης αναφορικά με τα 36.769 παιδιά που έμειναν εκτός των δημοτικών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Ο κ. Πατούλης αναμένεται να βρεθεί τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και την Αν. υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν σχετικών επιστολών που απέστειλε προς τις ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ με το αίτημα να εξεταστούν λύσεις για τα 36.769 παιδιά, που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών αλλά και να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής’’  για τη σχολική χρονιά 2016-2017.

Σύμφωνα με τον κ. Πατούλη «Εμμένουμε στην πάγια θέση μας πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών».

Η ΚΕΔΕ παραμένει αυστηρά προσηλωμένη στην πάγια θέση της πως δεν πρέπει κανένα παιδί να μείνει εκτός των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Στο πλαίσιο αυτό η αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ υπό τον κ. Πατούλη θα προσέλθει στη συνάντηση με στόχο την εξεύρεση οριστικών και βιώσιμων λύσεων για όλα τα παιδιά που έμειναν εκτός των κοινωνικών δομών.