ΕΛΛΑΔΑ

Στη διεύθυνση Υγιεινής το έγγραφο του ΔΣΑ για τις συνθήκες στο Πρωτοδικείο

της Μίνας Μουστάκα - Δημοσίευση 10 Φεβρουαρίου 2017, 20:27 / Ανανεώθηκε 10 Φεβρουαρίου 2017, 20:27
Στη διεύθυνση Υγιεινής το έγγραφο του ΔΣΑ για τις συνθήκες στο Πρωτοδικείο
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Διεύθυνση Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, έστειλε το υπουργείο Υγείας, το έγγραφο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και την συνημμένη σε αυτό έκθεση( Αρ. Πρωτ 1374/14-11-2016), σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Στην Διεύθυνση Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, έστειλε το υπουργείο Υγείας,  το  έγγραφο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και την συνημμένη σε αυτό έκθεση( Αρ. Πρωτ 1374/14-11-2016), σχετικά με τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Το Υπουργείο Υγείας ζητεί να εξετασθούν τα αναφερόμενα στο έγγραφο του ΔΣΑ  και να ληφθούν τα αναγκαία προληπτικά μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Αναφέρεται  χαρακτηριστικά στο έγγραφο του υπουργείου Υγείας, προς την Περιφέρεια Αττικής: «Παρακαλούμε να εξετάσετε όσα αναφέρονται στην σχετική επιστολή, να συνεργαστείτε με τις συναρμόδιες υπηρεσίες (πολεοδομίας , Υπ. Δικαιοσύνης κλπ) και να υποδείξετε τη λήψη αναγκαίων μέτρων προκειμένου να προστατευθεί και να διασφαλισθεί η Δημόσια Υγεία και το περιβάλλον γενικότερα. «Τα αποτελέσματα των ενεργειών σας να τα κοινοποιήσετε στον ενδιαφερόμενο και την υπηρεσία μας για ενημέρωση», καταλήγει το έγγραφο.