ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια καταδίωξη και σύλληψη ληστών στην Πέτρου Ράλλη

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου 2017, 10:02 / Ανανεώθηκε 22 Φεβρουαρίου 2017, 11:35
Άγρια καταδίωξη και σύλληψη ληστών στην Πέτρου Ράλλη
Facebook Twitter Whatsapp

Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη δυο ληστών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν στις 22:00 το βράδυ, όταν οι δράστες με απειλή πιστολιού εισέβαλαν

Περιπετειώδης καταδίωξη και σύλληψη δυο ληστών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν στις 22:00 το βράδυ, όταν οι δράστες με απειλή πιστολιού εισέβαλαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φυλής στα Άνω Λιόσια και αφαίρεσαν τις εισπράξεις ακινητοποιώντας τον ιδιοκτήτη. Οι δράστες απομακρύνθηκαν με αυτοκίνητο από το σημείο.

Αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν έδωσαν στην ΕΛ.ΑΣ τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και στις 12:30 τη νύχτα αστυνομικοί της 'Άμεσης Δράσης και της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν το όχημα στη συμβολή των οδών της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την Ανοίξεως στο Μενίδι.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και ξεκίνησε η καταδίωξη στους δρόμους της Αθήνας. Τελικώς οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους δυο ληστές στην Πέτρου Ράλλη. Πλέον διερευνούν αν οι δράστες έχουν συμμετάσχει και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.