ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια επεισόδια στο Ειρηνοδικείο Αθηνών- Αναβλήθηκαν οι πλειστηριασμοί

Δημοσίευση 22 Φεβρουαρίου 2017, 22:38 / Ανανεώθηκε 22 Φεβρουαρίου 2017, 22:08
Facebook Twitter Whatsapp

Ένας εκ των συμβολαιογράφων επιχείρησε να χειροδικήσει απέναντι σε μέλη των κινημάτων που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Ένταση επικράτησε σήμερα Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο όταν επιχειρήθηκε να βγει σε πλειστηριασμό το σπίτι ενός άνεργου άνδρα και πατέρα τριών παιδιών για χρέος 3.875 ευρώ σε εταιρεία κοινοχρήστων. Μέλη συλλογικοτήτων εισέβαλαν στην δικαστική αίθουσα και εμπόδισαν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

Τα πνεύματα δεν άργησαν να οξυνθούν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr ένας εκ των συμβολαιογράφων επιχείρησε να χειροδικήσει απέναντι σε μέλη των κινημάτων που βρίσκονταν στην αίθουσα. Η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να φυγαδεύσει τους δυο συμβολαιογράφους .

Οι δύο συμβολαιογράφοι αντέδρασαν και τα μέλη των οργανώσεων φέρονται να τους έριξαν νερά, ενώ σημειώθηκαν και διαπληκτισμοί όταν επιχείρησαν να κατεβάσουν από τα δικαστικά έδρανα τους ανθρώπους που ήταν επιφορτισμένοι με τη διενέργεια του πλειστηριασμού. 

Η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων ήταν πολύτιμη, αφού φυγάδευσαν τους δύο συμβολαιογράφους μέσα στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου για να γλυτώσουν από την οργή των διαμαρτυρόμενων.