ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Δώνη- Το μήνυμα «γρίφος» στην σύζυγό του

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 30 Μαρτίου 2017, 19:32 / Ανανεώθηκε 30 Μαρτίου 2017, 20:58
Νέα στοιχεία για την υπόθεση Δώνη- Το μήνυμα «γρίφος» στην σύζυγό του
Facebook Twitter Whatsapp

 «Θολό» παραμένει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση "απαγωγής" στην οποία αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχε πέσει ο γνωστός προπονητής Γιώργος Δώνης. 

 «Θολό» παραμένει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση "απαγωγής" στην οποία αρχικά είχε γίνει γνωστό πως είχε πέσει ο γνωστός προπονητής Γιώργος Δώνης. Ο Δώνης είχε επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη στις 20 Μαρτίου και τα ίχνη του "χάθηκαν" το βράδυ της 23ης Μαρτίου κατά την επιστροφή του στην πρωτεύουσα και ενώ είχε ενημερώσει την σύζυγό του πως σε 20 λεπτά  θα είναι σπίτι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newpost, μόλις ολοκλήρωσε την τηλεφωνική του συνομιλία με την σύζυγό του, της έστειλε  γραπτό μήνυμα στο οποίο ανέφερε πως, «Θα ήθελα να μείνω λίγο μόνος, το έχω ανάγκη». Στην συνέχεια απενεργοποίησε τη συσκευή. Οι ώρες περνούσαν και τα ίχνη του Γιώργου Δώνη δεν εντοπίζονταν. Στις 24 του μήνα ο γιος του δήλωσε την εξαφάνισή του στο τμήμα ασφαλείας της Κηφισιάς. Σε όλο το διάστημα οι οικείο του προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν αλλά ο προπονητής είχε κλειστό το τηλέφωνο.

Τελικώς στις 25 Μαρτίου ο Γιώργος Δώνης επικοινώνησε με τα παιδιά του στα οποία ανέφερε πως είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται στο Ντουμπάι. Μία μέρα μετά, ο προπονητής επέστρεψε στην Ελλάδα με την ΕΛ.ΑΣ να διακόπτει τις έρευνες εντοπισμού του αλλά και κάθε προσπάθεια αναζήτησής των λόγων που τον ώθησαν στην φυγή.