ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο Τραυλός και Λιακουνάκος για τις μίζες με τα «Leopard»

της Μίνας Μουστάκα - Δημοσίευση 31 Μαρτίου 2017, 16:41 / Ανανεώθηκε 31 Μαρτίου 2017, 16:14
Στο εδώλιο Τραυλός και Λιακουνάκος για τις μίζες με τα «Leopard»
Facebook Twitter Whatsapp

Το εδώλιο του Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων για  συνολικά 11 άτομα  που φέρονται να ενεπλάκησαν στην υπογραφή της σύμβασης των αντισταθμιστικών ωφελημάτων για  την προμήθεια των αρμάτων μάχης τύπου Λέοπαρντ  έδειξαν με βούλευμά τους  τα μέλη του Συμβουλίου Εφετών.

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το εδώλιο του Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων για  συνολικά 11 άτομα  που φέρονται να ενεπλάκησαν στην υπογραφή της σύμβασης των αντισταθμιστικών ωφελημάτων για την προμήθεια των αρμάτων μάχης τύπου Λέοπαρντ  έδειξαν με βούλευμά τους  τα μέλη του Συμβουλίου Εφετών.

Τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται σε δίκη αφορούν  απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου  καθώς και ηθική αυτουργίας κατά συρροή στην πιο πάνω πράξη.

Ο κατάλογος των κατηγορουμένων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον  πρώην Γενικό  Γραμματέα Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων Σπύρος  Τραυλός,  πρώην υπηρεσιακούς  παράγοντες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καθώς και τον επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο.