ΕΛΛΑΔΑ

Απαγόρευσαν στον Πιτσιόρλα την είσοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

του Διονύση Βυθούλκα - Δημοσίευση 3 Απριλίου 2017, 18:29 / Ανανεώθηκε 3 Απριλίου 2017, 21:36
Απαγόρευσαν στον Πιτσιόρλα την είσοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Facebook Twitter Whatsapp

Την είσοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά απαγόρευσε το βράδυ της Δευτέρας η εταιρεία διαχείρισης της εγκατάστασης «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ» στον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα 

Την είσοδο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά απαγόρευσε το βράδυ της Δευτέρας η εταιρεία διαχείρισης της εγκατάστασης «Ελληνικά Ναυπηγεία ΑΕ» στον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιο Πιτσιόρλα ο οποίος παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη επίσκεψη του με στόχο να ενημερώσει τους εργαζομένους.

Το πρώτο 10ημερο του Μαρτίου ο κ. Πιτσιόρλας είχε βρεθεί στις Βρυξέλλες και είχε συνάντηση για το θέμα των ναυπηγείων με τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γκερτ Κούπμαν.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά μετά την κατάθεση εκ μέρους της Επιτροπής προσφυγής κατά της Ελληνικής Δημοκρατίας για την επιβολή προστίμου εξ αιτίας της μη συμμόρφωσης με την από 2 Ιουλίου 2008 απόφαση περί ανάκτησης κρατικών ενισχύσεων.

Επίσης συζητήθηκαν τα εναλλακτικά σενάρια αντιμετώπισης του ζητήματος που έχει προκύψει για τη χώρα μας.

Στις προσπάθειες του ο κ. Πιτσιόρλας έχει ως «σύμμαχο» του και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή