ΕΛΛΑΔΑ

Τo «Blue Star 2» ξεκινά απευθείας δρομολόγια από Πειραιά για Σάμο

του Διονύση Βυθούλκα - Δημοσίευση 4 Απριλίου 2017, 15:45 / Ανανεώθηκε 4 Απριλίου 2017, 15:56
Τo «Blue Star 2» ξεκινά απευθείας δρομολόγια από Πειραιά για Σάμο
Facebook Twitter Whatsapp
Ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη, τα απευθείας δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Blue Star 2» από τον Πειραιά στη Σάμο.

Ξεκινούν από σήμερα, Τρίτη, τα απευθείας δρομολόγια του επιβατηγού – οχηματαγωγού «Blue Star 2» από τον Πειραιά στη Σάμο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Attica Group το «δημοφιλές και υπερσύγχρονο Blue Star 2, αναπτύσσει ταχύτητα 28 κόμβων, διαθέτει χωρητικότητα 1.854 επιβατών, 463 κρεβάτια σε 176 καμπίνες και γκαράζ για 780 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης ή 90 αυτοκίνητα Ιδιωτικής Χρήσης και 140 φορτηγά οχήματα.

Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service/Goody’s, 3 Flocafe Bars, κατάστημα δώρων και ειδών πρώτης ανάγκης, σαλόνια, καθίσματα αεροπορικού τύπου και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Σημειώνεται ακόμη ότι με τη δρομολόγηση του Blue Star 2 στη Σάμο,  η Blue Star Ferries αλλάζει τα δεδομένα στο ταξίδι στη Σάμο, πραγματοποιώντας το δρομολόγιο σε 6 ώρες και 45 λεπτά.

Το Blue Star 2 θα αναχωρεί κάθε Τρίτη και Κυριακή από Πειραιά για Καρλόβασι και κάθε Πέμπτη από Πειραιά για Βαθύ.

Επιπλέον, με το νέο δρομολόγιο, το Blue Star 2 θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα τη Σάμο με την Κω και τη Ρόδο και μία φορά την εβδομάδα με την Κάρπαθο, εξακολουθώντας να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους των νησιών, στους επισκέπτες και στους εμπορευόμενους με τα νησιά , με συνέπεια, άνεση και ταχύτητα.

Η Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιρειών SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 15 πλοία και είναι μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group».