ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντος ο ληστής του Παλαιού Φαλήρου- Πλούσιο γενετικό υλικό στην ντουλάπα

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 5 Απριλίου 2017, 18:27 / Ανανεώθηκε 5 Απριλίου 2017, 20:15
Άφαντος ο ληστής του Παλαιού Φαλήρου- Πλούσιο γενετικό υλικό στην ντουλάπα
Facebook Twitter Whatsapp

Άφαντος παραμένει ο τέταρτος ληστής της εισβολής στο σπίτι του Παλαιού Φαλήρου που προκάλεσε το φιάσκο στην ΕΛ.ΑΣ καθώς κατάφερε να διαφύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών κρυπτώμενος μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού για 14 ολόκληρες ώρες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άφαντος παραμένει ο τέταρτος ληστής της εισβολής στο σπίτι του Παλαιού Φαλήρου που προκάλεσε το φιάσκο στην ΕΛ.ΑΣ καθώς κατάφερε να διαφύγει μέσα από τα χέρια των αστυνομικών κρυπτόμενος μέσα σε ντουλάπα του σπιτιού για 14 ολόκληρες ώρες.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε πλήρη εξέλιξη με την ΕΛ.ΑΣ να επιχειρεί να τον συλλάβει άμεσα για να μετριάσει το κάζο. Μέχρι στιγμής  οι αστυνομικοί της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών δεν έχουν ταυτοποιήσει τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, ούτε και το...πλούσιο  γενετικό υλικό του δράστη με αυτά που υπάρχουν στη βάση δεδομένων. Πλούσιο εγκληματικό παρελθόν είχαν όπως προκύπτει και οι άλλοι 3 κακοποιοί που εισέβαλαν στο σπίτι το πρωί της Δευτέρας.

Οι κακοποιοί είχαν αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκεύπουλου παρότι είχαν στο παρελθόν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Είναι ενδεικτικό πως ο Μολδαβός που σκοτώθηκε κατά την προσπάθεια διαφυγής του είχε εμπλακεί σε διπλή ανθρωποκτονία στον Πειραιά, ενώ τόσο ο Ρώσος όσο και ο Αρμένιος που συνελήφθησαν είχαν καταδικαστικές αποφάσεις για ένοπλες ληστείες και κλοπές. Μάλιστα ο 40χρονος Ρώσος είχε αρχίσει να απασχολεί τις αρχές από την ηλικία των 13 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία.