ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ» ζήτησε ο Άρειος Πάγος

της Μίνας Μουστάκα - Δημοσίευση 10 Απριλίου 2017, 18:27 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2017, 19:24
Έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ» ζήτησε ο Άρειος Πάγος
Facebook Twitter Whatsapp

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου  διαγωνισμού στη ΔΕΗ», μετά  τον σχετικό φάκελο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην κυρία Δημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εντολή για τη διενέργεια έρευνας έδωσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου  διαγωνισμού στη ΔΕΗ», μετά τον σχετικό φάκελο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην κυρία Δημητρίου.

Όπως είναι γνωστό ο  τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή την κυρία Δημητρίου προκειμένου  να την ενημερώσει για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σχετικά με την πώληση της ΔΕΗ, ενώ κατέθεσε και σχετικό  φάκελο στον οποίο περιλαμβανόταν το σύνολο των δηλώσεων με τις οποίες ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε «σε ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση» και σε «βαποράκια συμφερόντων».