ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη δραπέτης μέσα σε πλοίο στον Πειραιά

του Διονύση Βυθούλκα - Δημοσίευση 11 Απριλίου 2017, 13:42 / Ανανεώθηκε 11 Απριλίου 2017, 13:33
Συνελήφθη δραπέτης μέσα σε πλοίο στον Πειραιά
Facebook Twitter Whatsapp

Μια εβδομάδα μετά την απόδραση του στα Χανιά συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά. Ο λόγος για έναν 31χρονο από την Αλβανία

Μια εβδομάδα μετά την απόδραση του στα Χανιά συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά. Ο λόγος για έναν 31χρονο από την Αλβανία ο οποίος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης στελεχών της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και ανδρών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τη συνδρομή στελεχών του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά  μέσα στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΕΛΥΡΟΣ» που μόλις είχε φτάσει προερχόμενο από Χανιά.

Όπως διαπιστώθηκε ο 31χρονος είχε στην κατοχή του εισιτήριο που είχε εκδοθεί στο όνομα άλλου ατόμου και είχε αποδράσει, πρωινές ώρες της 2 Απριλίου, από το αγροτικό κατάστημα κράτησης Αγιάς Χανίων.

Το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας παραδόθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής προς μεταγωγή και παράδοσή του στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Κυδωνίας Χανίων.