ΕΛΛΑΔΑ

Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να πληρώσει την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου

Δημοσίευση 13 Απριλίου 2017, 08:27 / Ανανεώθηκε 13 Απριλίου 2017, 09:36
Βίκυ Σταμάτη: Γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να πληρώσει την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου
Facebook Twitter Whatsapp

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή "Aυτοψία" για την αποφυλάκιση του άνδρα της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή "Aυτοψία" για την αποφυλάκιση του άνδρα της, αποκαλύπτοντας πως γνωστός Έλληνας προσφέρεται να καταθέσει την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

«Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος», τόνισε αρχικά σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Alpha η κ. Σταμάτη.

Για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της είπε: «Ο γιατρός που τον χειρούργησε μου είπε το εξής: Κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος».

Αναφορικά με την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε στο Ιπποκράτειο, είπε: «Ήταν προετοιμασμένος για αυτό. Υπάρχει φωτογραφικό υλικό για τους κακόπιστους, που κυκλοφορούσαν στην αγορά, σε κόμματα, σε εφημερίδες και έλεγαν ότι η παραμονή του στο Ιπποκράτειο ήταν προσχηματική».

Παράλληλα, η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τον λάτρεψε, ωστόσο δεν παρέλειψε να του επιρρίψει ευθύνες, για όσα τράβηξε αυτά τα χρόνια.

«Του το χρέωσα πολλές φορές. Δεν αισθάνομαι ρετσινιά, διότι είναι αβάσιμη, αθεμελίωτη και στηρίχτηκε σε ψευδομάρτυρες», είπε χαρακτηριστικά,

Τέλος, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε δύο πρώην στενούς συνεργάτες του πρώην υπουργού. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Σμπώκο, και τον εξάδελφο του κυρίου Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα.

«Υπήρχαν δύο παράσιτα, ο Σμπώκος ο τσαντάκιας γιατί έτσι συστηνόταν στην αγορά και ο Ζήγρας ο κρεβατοκαμαράκιας», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Άκης είχε τεράστια εμπιστοσύνη στον Σμπώκο. Δεν δεχόταν να ακούσει κουβέντα για εκείνον. Δεν μύρισε την δυσοσμία των συνεργατών του. Όταν ήμασταν στο κολαστήριο είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου είπε ‘’την πάτησα’’. Εγώ τον είχα προειδοποιήσει αλλά δεν με άκουσε» και πρόσθεσε πως : «και εγώ ήμουν διαφορετική τότε. Πλέον, όμως, είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Έχω μελετήσει σε βάθος. Τώρα πλέον μπορώ να σας κάνω νομική διάλεξη. Τότε δεν ήμουν όπως είμαι σήμερα. Τότε αφηνόμουν σε έναν ισχυρό άνδρα. Αν λειτουργούσα με τον γκεσταμπίτικο τρόπο που λειτουργούσε η πρώτη του σύζυγος δεν θα είχαμε φτάσει εδώ που φτάσαμε» σημείωσε επίσης.