ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με δυο αγοράκια στην Καλαμαριά - Βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από εκκλησία

Δημοσίευση 18 Απριλίου 2017, 19:21 / Ανανεώθηκε 18 Απριλίου 2017, 20:44
Μυστήριο με δυο αγοράκια στην Καλαμαριά - Βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα έξω από εκκλησία
Facebook Twitter Whatsapp

Δυο αγοράκια δυο και τεσσάρων ετών αντίστοιχα εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δυο νήπια ηλικίας μόλις ενάμιση και τριών ετών αντίστοιχα εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Πολίτες ειδοποίησαν την Αστυνομία και τα παιδιά οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, ενώ θα μεταφερθούν σε εφημερεύον νοσοκομείο για να εξεταστούν από παιδιάτρους.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι τα οποία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις είναι αδέρφια.Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου ''Γεννηματάς'' για την φροντίδα και την φύλαξή τους, ενώ ενημερώθηκε και το ''Χαμόγελο του Παιδιού''

Πληροφορίες του Thestival, αναφέρουν ότι ,η μητέρα των παιδιών βρίσκεται έγκλειστη στις φυλακές της Θήβας και κατάγεται από τη Σερβία. Η γυναίκα φέρεται να είχε αναθέσει στην αδερφή της την επιμέλεια των παιδιών η οποία τελικά συνελήφθη και πρόκειται να  οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.