ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η επιζήσασα από την πτώση του ελικοπτέρου - «Έγινε θαύμα» δήλωσε η μητέρα της

Δημοσίευση 19 Απριλίου 2017, 14:07 / Ανανεώθηκε 19 Απριλίου 2017, 14:29
Βασιλική Πλεξίδα
Facebook Twitter Whatsapp

''Άγιο'' φαίνεται πως είχε σήμερα η Αρχιλοχίας - μηχανοσυνθέτης του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι που κατέπεσε σήμερα στην Κοζάνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

''Άγιο'' φαίνεται πως είχε σήμερα η Αρχιλοχίας - μηχανοσυνθέτης του μοιραίου ελικοπτέρου Χιούι που κατέπεσε σήμερα στην Κοζάνη.

Η νεαρή Βασιλική Πλεξίδα, είναι η μόνη που κατάφερε να βγει ζωντανή από το στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας το πρωί της Τετάρτης, καθώς οι ύπολοιποι 4 επιβάτες σκοτώθηκαν ακαριαία.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι μέλος οικογένειας στρατιωτικών και είναι παντρεμένη, επίσης, με στρατιωτικό που υπηρετεί στο Πεζικό.


Για την κοπέλα και τον τραυματισμό της μίλησε η μητέρα της στο STAR, επισημαίνοντας πως έχει ένα κάταγμα στη λεκάνη, εκδορές στα χέρια και εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των αδικοχαμένων συναδέλφων της.

''To μόνο που έχει σημασία είναι που είναι καλά. Το παιδί μου είναι εκτός κινδύνου με λίγες εκδορές στα πόδια και κάταγμα στη λεκάνη. Έχει επαφή''. τόνισε η κ. Πλεξίδα.

''Ήμουν προβληματισμένη. Υπάρχουν οι κίνδυνοι που είναι απρόβλεπτοι. Αλλά το ήθελε'' τόνισε η μητέρα της, ερωτώμενη για το επάγγελμα που διάλεξε η κόρη της. ''Έγινε θαύμα. Τίποτα άλλο. Είναι παιδί που πιστεύει στην Παναγία και στο Θεό'' κατέληξε η κ. Πλεξίδα στην συνέντευξή της.