ΕΛΛΑΔΑ

To Athens Flying Week 2017 «χρωμάτισε» τον αττικό ουρανό - Φοβεροί ελιγμοί και αερομαχίες

Δημοσίευση 17 Σεπτεμβρίου 2017, 21:32 / Ανανεώθηκε 17 Σεπτεμβρίου 2017, 21:51
To Athens Flying Week 2017 «χρωμάτισε» τον αττικό ουρανό - Φοβεροί ελιγμοί και αερομαχίες
Facebook Twitter Whatsapp

Εντυπωσιακό θέαμα και ελιγμούς που «κόβουν» την ανάσα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας για να παρακολουθήσουν το Athens Flying Week 2017.

Εντυπωσιακό θέαμα και ελιγμούς που «κόβουν» την ανάσα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην Αεροπορική Βάση της Τανάγρας για να παρακολουθήσουν το Athens Flying Week 2017.

Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν για ακόμη μια χρονιά το ιπτάμενο υπερθέαμα στο οποίο έλαβαν μέρος πιλότοι από όλο τον κόσμο.

Ανάμεσα στις κορυφαίες στιγμές των επιδείξεων ήταν ο μικτός σχηματισμός ενός Mirage 2000 και ενός F-16 σε χαμηλή διέλευση-ταχεία άνοδο και εικονική αερομαχία σε χαμηλό ύψος, σε απόσταση αναπνοής από τους θεατές, αλλά και πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής μας Αεροπορίας, σε επιδείξεις αεροπυρόσβεσης. Ακόμη ξεχώρισαν  τα θρυλικά Red Arrows της Βασιλικής Αεροπορίας της Αγγλίας, καθώς επίσης και η εικονική προσβολή-χαμηλή διέλευση-ταχεία άνοδος ζεύγους αεροσκαφών PHANTOM ( F-4 E).

Παράλληλα, λειτουργούσε και στατική έκθεση των αεροσκαφών που έλαβαν μέρος, κατά την οποία πολλοί είχαν την ευκαιρία να μπουν μέσα στα αεροπλάνα τα οποία είδαν να πετούν, να φωτογραφηθούν μέσα σε αυτά, να γνωρίσουν τους δεινούς πιλότους-ακροβάτες και να τους ζητήσουν αυτόγραφα.