ΕΛΛΑΔΑ

Έξω πάμε καλά: Αύξηση 30% στους Έλληνες στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2017, 15:38 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 15:01
Έξω πάμε καλά: Αύξηση 30% στους Έλληνες στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων
Facebook Twitter Whatsapp

Αυξημένη κατά 30% είναι η φετινή ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων παγκοσμίως, την «Anuga 2017».

 

Αυξημένη κατά 30% είναι η φετινή ελληνική συμμετοχή στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων παγκοσμίως, την «Anuga 2017».

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.) με αφορμή τη διοργάνωση της επίσημης Εθνική Συμμετοχή της χώρας μας στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, Anuga 2017, η οποία πραγματοποιείται στην Κολωνία της Γερμανίας από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου 2017.

Η Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας εντάσσεται στο πρόγραμμα δράσεων που υλοποιεί ο Οργανισμός και στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής των ελληνικών επιχειρήσεων και κατ' επέκταση την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και την προσέλκυση επενδύσεων.

Το μήνυμα της Εθνικής Συμμετοχής είναι "Invest in Taste", ένα μήνυμα που δηλώνει ότι επιλέγοντας κάποιος ελληνικά προϊόντα, επενδύει στη γεύση, στην ποιότητα και στο «ευ ζειν». Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ανοιχτή πρόσκληση σε ξένους επενδυτές να επενδύσουν στον πολλά υποσχόμενο και δυναμικό αγροτο-διατροφικό τομέα της χώρας μας.

Το ελληνικό περίπτερο φιλοξενεί φέτος 160 εξωστρεφείς επιχειρήσεις, οι οποίες θα εκθέσουν μια ευρεία γκάμα ελληνικών προϊόντων διατροφής, σε ένα περίπτερο 2.800 περίπου τετραγωνικών.

Επιπλέον, ο Οργανισμός Enterprise Greece σημειώνει ότι στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του αγροτο-διατροφικού τομέα της χώρας μας, ενός από τους πλέον δυναμικούς και υψηλής ανάπτυξης κλάδους της ελληνικής μεταποίησης, θα οργανώσει σε μία ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα με την ονομασία GREECE GOURMET χώρο γευσιγνωσίας, εκδηλώσεων και επιχειρηματικών συναντήσεων, όπου οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.