ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα για ναρκωτικά - Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2017, 19:05 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 19:45
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη άνδρα  για ναρκωτικά - Στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος
Facebook Twitter Whatsapp

Την 14η Σεπτεμβρίου 2017 υπάλληλοι του τμήματος Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων της Π. Δ. Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας  – Θράκης του Σ.Δ.Ο.Ε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την 14η Σεπτεμβρίου 2017 υπάλληλοι του τμήματος Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων της Π. Δ. Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας  – Θράκης του Σ.Δ.Ο.Ε., με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Αερολιμένα Θεσσαλονίκης (Δ.Α.Θ./Υ.Δ.Ν./Τ.Δ.Δ.Α.Θ) προχώρησαν, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, στη σύλληψη ατόμου στη Θεσσαλονίκη. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στην οικία του, μετά την παραλαβή δέματος το οποίο περιείχε εννιακόσια τριάντα δύο (932) γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας  «ΚΑΘΙΝΟΝΗ».  

Στην έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του συλληφθέντος,  με τη συνδρομή των σκύλων ανιχνευτών  «IRIS» και «HANNIBAL» του Τελωνείου Ευζώνων και του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς αντίστοιχα,  βρέθηκαν επίσης 37,75  γραμμάρια διεγερτικής ουσίας  και 15,70 γραμμάρια της ναρκωτικής ουσίας «ΚΕΤΑΜΙΝΗ», μια ζυγαριά ακριβείας και διάφορα άλλα σύνεργα.

Για τον συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία,  προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης,  για παράβαση του  Ν. 4139/2013 «Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών» και οδηγήθηκε, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, για να απολογηθεί ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή