ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος σε σχολείο στο Γαλάτσι: 10χρονος χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα

Δημοσίευση 18 Σεπτεμβρίου 2017, 19:31 / Ανανεώθηκε 18 Σεπτεμβρίου 2017, 21:23
Facebook Twitter Whatsapp

Τον τρόμο σε σχολείο του Γαλατσίου σκόρπισε ένας άγνωστος ο οποίος πυροβόλησε πλησίον σχολείου το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 10χρονο παιδί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τον τρόμο σε σχολείο του Γαλατσίου σκόρπισε ένας άγνωστος ο οποίος πυροβόλησε πλησίον σχολείου το απόγευμα της Κυριακής με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 10χρονο παιδί.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 20:00, όταν ο 10χρονος έπαιζε με τους φίλους του στο προαύλιο του στο προαύλιο χώρο του σχολείου. Ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός που λίγα λεπτά αργότερα αποδεικνύεται ότι βρήκε «στόχο». Το ανήλικο παιδί τραυματίζεται από σφαίρα στο χέρι ευτυχώς ελαφρώς και μεταφέρεται από τους γονείς του στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 10χρονου περιγράφει το χρονικό «Οχτώ η ώρα, έχει φύγει από το σπίτι και οχτώ και δέκα γύρισε πανικοβλημένο, πολύ τρομαγμένος, είχε πυροβοληθεί στο χέρι. Είχε αίμα στο αριστερό μπράτσο πάνω από τον αγκώνα. Αμέσως πήρα τηλέφωνο στην αστυνομία.»

Μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

Το περιστατικό ξυπνάει μνήμες, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί σε σχολείο στο Μενίδι, με την σφαίρα ωστόσο να κοστίζει την ζωή ενός μαθητή κατά την διάρκεια σχολικής εορτής.