ΕΛΛΑΔΑ

Μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο μετά την πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Δημοσίευση 19 Σεπτεμβρίου 2017, 00:45 / Ανανεώθηκε 19 Σεπτεμβρίου 2017, 00:06
Μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο μετά την πορεία για τον Παύλο Φύσσα
Facebook Twitter Whatsapp

Ομάδα διαδηλωτών προκάλεσε μικροζημιές σε τράπεζες, σπάζοντας τις κάμερες ασφαλείας, ενώ έριξαν και κόκκινες μπογιές έξω από τα γραφεία του Σύριζα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο πορείες πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής και ζητώντας την ολοκλήρωση της καταδίκης της.

Ομάδα διαδηλωτών προκάλεσε μικροζημιές σε τράπεζες, σπάζοντας τις κάμερες ασφαλείας, ενώ έριξαν και κόκκινες μπογιές έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα στην πορεία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 από την Πλατεία Αγίου Νικολάου συμμετείχαν κουκουλοφόροι και κρανοφόροι, οι οποίοι από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους ρίχνοντας μπογιές έξω από τοπική εφημερίδα και φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας, των δημάρχων και των δημοσιογράφων.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr στη συνέχεια η πορεία κινήθηκε στην οδό Δημητριάδος όπου κρανοφόροι έσπασαν την φωτεινή επιγραφή της Τράπεζας Eurobank στη συμβολή των οδών Δημητριάδος – Σκενδεράνη. Η πορεία κινήθηκε Κ. Καρτάλη και στην οδό Ανθ. Γαζή προκάλεσαν ζημιές σε ενεχυροδανειστήριο.

Κατεβαίνοντας στην οδό Ιωλκού, ομάδα μερικών νεαρών έστριψε στην οδό Γαλλίας αι πέταξε φυλλάδια, πέτρες και κόκκινες μπογιές στα γραφεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας. Στη συνέχεια έγραψαν συνθήματα σε τοίχο στην οδό Ιωλκού, ενώ στην οδό Δημητριάδος, έσπασαν την ταμπέλα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και το σύστημα συναγερμού.

Ζημιές προκλήθηκαν και στις τράπεζες στην οδό Ιάσονος και συγκεκριμένα στην Εθνική, στη Eurobank (Ιωλκού – Ιάσονος), ενώ νεαροί ξήλωσαν τα καλώδια από τις κάμερες στην Τράπεζα Πειραιάς (Ιάσονος – Καρτάλη). Ζημιές τέλος προκάλεσαν και στην Εθνική Τράπεζα (Ιάσονος – Τοπάλη).

Γύρω στις 9.30 το βράδυ, η πορεία κατέληξε στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Θόλο του Πανεπιστημίου, όπου και διαλύθηκε.