ΕΛΛΑΔΑ

Θύματα άγριας επίθεσης δύο άνδρες στα Τρίκαλα - Εννιά συλλήψεις!

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 20 Σεπτεμβρίου 2017, 08:51 / Ανανεώθηκε 20 Σεπτεμβρίου 2017, 08:36
Θύματα άγριας επίθεσης δύο άνδρες στα Τρίκαλα - Εννιά συλλήψεις!
Facebook Twitter Whatsapp

Άγρια επίθεση από εννιά άτομα δέχτηκαν δυο άνδρες ηλικίας 37 και 50 ετών στα Τρίκαλα. Οι δράστες αφαίρεσαν απο τα θύματά τους, τα οποία μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών, χρήματα, ένα ασημένιο σταυρό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Άγρια επίθεση από εννιά άτομα δέχτηκαν δυο άνδρες ηλικίας 37 και 50 ετών στα Τρίκαλα. Οι δράστες αφαίρεσαν απο τα θύματά τους, τα οποία διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, χρήματα, ένα ασημένιο σταυρό και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Η επίθεση σημειώθηκε στις 21:50 το βράδυ της Δευτέρας με τους δράστες να ξυλοκοπούν τους δυο σοκαρισμένους άνδρες. Αμέσως τα δύο άτομα έδωσαν καταθέσεις στους αστυνομικούς που ενημερώθηκαν για το συμβάν και κατόπιν αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τους 7 από τους 9 δράστες, ηλικίας από 17 έως 29 ετών.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε στο σπίτι ενός εκ των δραστών, το κινητό το οποίο αφαίρεσε από τον 37χρονο. Για την υπόθεση αναζητούνται ακόμη δύο άτομα, ενώ συνελήφθησαν οι γονείς του 17χρονου με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.