ΕΛΛΑΔΑ

Τρομακτικό: Γυναίκα βγαίνει από θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο γεμάτη πίσσα

Δημοσίευση 21 Σεπτεμβρίου 2017, 17:19 / Ανανεώθηκε 21 Σεπτεμβρίου 2017, 17:13
Τρομακτικό: Γυναίκα βγαίνει από θάλασσα στο Παλαιό Φάληρο γεμάτη πίσσα
Facebook Twitter Whatsapp

Την τραγική ζημιά που έχουν υποστεί τα νερά του Σαρωνικού αποτυπώνει μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Την τραγική ζημιά που έχουν υποστεί τα νερά του Σαρωνικού μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» πριν από δώδεκα ημέρες, αποτυπώνει μια φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας οργή.

Στο επίμαχο καρέ απεικονίζεται μια γυναίκα σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου η οποία μόλις έχει βγει από τα μολυσμένα νερά με τα πόδια της γεμάτα πίσσα. Την φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο φωτογράφος Max Gyselinck, με τους χρήστες του facebook να σχολιάζουν με επικριτικό τρόπο την διαχείριση του θέματος.

Λυπηρό είναι πάντως το γεγονός ότι παρά τις συνεχείς παρακλήσεις του υπουργείου Υγείας και των ειδικών στους πολίτες να μην κολυμπάνε στις παραλίες που έχουν μολυνθεί, εκείνοι τις παραβλέπουν σχίζοντας ακόμη και τις χάρτινες επιγραφές.

Για την ιστορία, υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ διερωτήθηκε γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος στις παραλίες. Όσο για την κυρία…ας πρόσεχε.