ΕΛΛΑΔΑ

Ένα χρόνο φυλακή σε συνταξιούχο για κακοποίηση σκύλου

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 09:22 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 09:28
Ένα χρόνο φυλακή σε συνταξιούχο για κακοποίηση σκύλου
Facebook Twitter Whatsapp

Σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, καταδικάστηκε συνταξιούχος από το τριμελές Πλημμελειοδικείο για κακοποίηση ζώου.

Ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, επεβλήθη σε βάρος συνταξιούχου από το τριμελές Πλημμελειοδικείο για κακοποίηση ζώου. Ο συνταξιούχος που διέμενε σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, κρατούσε φυλακισμένο το άτυχο σκυλί, μέσα σε άθλιες συνθήκες.

Η υπόθεση ήρθε στο φως τον περασμένο Απρίλιο όταν μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Κύμης- Αλιβερίου  από όπου είχε υιοθετήσει το σκυλί, επισκέφθηκαν το διαμέρισμα για να δουν πως μεγαλώνει. Εκεί αντίκρισαν το σκυλί μέσα σε περιττώματα και σκουπίδια, ενώ όπως καταγγέλουν τα μέλη του συλλόγου «η δυσοσμία στο διαμέρισμα ήταν τόσο έντονη που δυσκολεύτηκαν να μπουν στο χώρο οι αστυνομικοί όταν ειδοποιήθηκαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο». Ο συνταξιούχος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τα μέλη του συλλόγου υποστήριξαν πως είχε κακοποιήσει και άλλα άτυχα σκυλιά κατά το παρελθόν.