ΕΛΛΑΔΑ

Kέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά που «άνοιγαν» σπίτια

Δημοσίευση 22 Σεπτεμβρίου 2017, 20:15 / Ανανεώθηκε 22 Σεπτεμβρίου 2017, 22:47
Kέρκυρα: Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά που «άνοιγαν» σπίτια
Facebook Twitter Whatsapp

Και οι εννέα συλληφθέντες φέρεται ότι εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις που πραγματοποίησαν, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, από τα τέλη του περασμένου Μάρτη μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Για έντεκα διαρρήξεις και ληστείες σπιτιών, καθώς και μία απόπειρα ληστείας, κατηγορούνται εννέα Ρομά, που σύμφωνα με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, που συστάθηκε εναντίον τους, κατηγορούνται για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας, καθώς και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια.

Και οι εννέα φέρεται ότι εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις που πραγματοποίησαν, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, από τα τέλη του περασμένου Μάρτη μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη.

Στη λεία των δραστών βρέθηκαν κοσμήματα και χρηματικά ποσά, ενώ από τους εννέα, συνελήφθησαν οι τρεις - ηλικίας 32,38 και 61 ετών- και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας. Εναντίον των υπολοίπων έξι συνεργών τους, ηλικίας από 23 έως 39 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, που πραγματοποίησε την προανάκριση, εξετάζεται η συμμετοχή της ομάδας και σε άλλες αντίστοιχες πράξεις.