ΕΛΛΑΔΑ

Πλοιοκτήτρια του «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Ουδέποτε συναντήθηκε ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή

Δημοσίευση 25 Σεπτεμβρίου 2017, 22:26 / Ανανεώθηκε 25 Σεπτεμβρίου 2017, 22:59
Πλοιοκτήτρια του «Αγία Ζώνη ΙΙ»: Ουδέποτε συναντήθηκε ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή
Facebook Twitter Whatsapp

Η εταιρία με ανακοίνωσή της διαψεύδει το επίμαχο ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ανυπόστατο και συκοφαντικό χαρακτηρίζει το δημοσίευμα που αναφέρεται στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή και την φημολογούμενη γνωριμία του με τον ιδιοκτήτη της ναυτική εταιρεία του δεξαμενόπλοιου «ΑΓ.ΖΩΝΗ» , κ. Κουντούρη. 

Η εταιρία με ανακοίνωσή της διαψεύδει το επίμαχο ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί ο κ. Κουντούρης με τον κ. Κουρουμπλή, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία κοινωνική ή άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Είναι απολύτως βέβαιο ότι μέχρι την ημέρα του ναυαγίου, ο κ. υπουργός Ναυτιλίας αγνοούσε την ύπαρξη της εταιρείας και του εκπροσώπου μας» τονίζει η πλοιοκτήτρια εταιρεία του «ΑΓ ΖΩΝΗ ΙΙ», χαρακτηρίζοντας το δημοσίευμα ως ψευδές, συκοφαντικό και ανυπόστατο.

Νωρίτερα, ο ίδιος ο υπουργός έσπευσε να διαψεύσει με την σειρά του το δημοσίευμα δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκε ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας.