ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της οικογένειας της μικρής Ευαγγελίας

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 09:07 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 12:29
Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της οικογένειας της μικρής Ευαγγελίας
Facebook Twitter Whatsapp

Τη θλίψη του για την απώλεια της μικρής Ευαγγελίας, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, εξέφρασε ο Πλατανιάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αβάσταχτος φαντάζει ο πόνος, για την απώλεια της μικρής Ευαγγελίας από την Κρήτη, που άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή, σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η Ευαγγελία Καστρινάκη μετέβη στο Λονδίνο, προκειμένου να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία, καθώς είχε διαγνωσθεί με επιθηλιακό όγκο Wilms, ενώ ο πατέρας της είχε απευθύνει έκκληση για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτείτο για το ταξίδι, κάτι που επετεύχθη μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Δυστυχώς, όμως, η μικρή Ευαγγελία την Κυριακή παρουσίασε επιπλοκές στους πνεύμονες και δεν τα κατάφερε...

Τα σπαρακτικά λόγια που γίνονται γνωστά από τον οικογενειακό κύκλο της μικρής, και δημοσιεύει το zarpanews.gr, δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο:

Έρχονται στιγμές στην ζωή ενός ανθρώπου, που η έλευση μιας αθώας ψυχής δίνει νόημα στην ύπαρξη μας, και λέξεις όπως ανιδιοτελής αγάπη, στοργή και τρυφερότητα δεν φτάνουν να περιγράψουν τα συναισθήματα αυτά, ακόμα και αν το άπειρο πολλαπλασιαστεί με την αιωνιότητα, γιατί απλά οι λέξεις δεν φτάνουν….

Παρ’ όλα αυτά, καιροί και περιστάσεις φέρνουν έτσι τα πράγματα, που αυτά τα μεγέθη έρχεται να τα αντικαταστήσει ο πόνος η θλίψη, η οργή και ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ; Αλλά και πάλι οι λέξεις δεν φτάνουν…
Τέτοια η καρδιά μου, που θα έλεγε και ο Καζαντζάκης.

Ωστόσο η πίστη στον Θεό, και η βεβαιωμένη προσδοκία για όλα όσα έχει υποσχεθεί Αυτός, μας δίνουν παρηγοριά και ελπίδα! Επειδή έρχεται η ώρα, κατά την οποία όλοι όσοι είναι στα μνημεία, θα ακούσουν τη φωνή Του και θα βγουν! Ιωάννης 5:28,29)
Η ανάσταση του Ιησού είναι η εγγύηση, και αυτές οι μέρες δεν αργούν….

Εις το επανιδείν λοιπόν Βαγγελίτσα μου εύχομαι από εδώ και στο εξής τα επόμενα δάκρυα, να είναι δάκρυα χαράς!

Θα σε αγαπώ για ΠΑΝΤΑ!

Η οικογένεια

«Υπόσχομαι να είμαι εκεί»

Η αδελφή της μητέρας της μικρής, με δύναμη ψυχής και παρά την οδύνη των στιγμών, προσδοκά, όπως αναφέρει, να βρεθούν ξανά:

Κουράστηκες μικρή μου κι αποκοιμήθηκες…τώρα δεν πονάς ποια! Ξεκουράσου μέχρι να βρεθούμε ξανά…
Αυτή η μέρα δεν αργεί Θα ξαναδώ το όμορφο προσωπάκι σου με αυτή την ελίτσα κάτω από το μάτι… Θα ξανακούσω την όμορφη μπάσα φωνούλα σου…. Εκείνη την ημέρα και πάλι θα κλαίω….με δάκρυα χαράς αγαπημένη μου. Θα μπορείς να χοροπηδάς σαν αγριμάκι πλέον» γιατί ο πόνος δεν θα υπάρχει ποια… τα παλιά έχουν παρέλθει»
Θα σε περιμένω. Υπόσχομαι να είμαι εκεί!

Συλλυπητήρια από Πλατανιά για τη μικρή Ευαγγελία

Τη θλίψη του για την απώλεια της μικρής Ευαγγελίας, η οποία έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο, εξέφρασε ο Πλατανιάς.

Η ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας:

«Υπάρχουν στιγμές που οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την θλίψη και τον πόνο. Η απώλεια της μικρής Ευαγγελίας, παρά τον τιτάνιο αγώνα της, μας έχει συγκλονίσει όλους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους γονείς και στην οικογένεια της, γνωρίζοντας ότι τα λόγια συμπαράστασης δεν μπορούν να απαλύνουν την οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του παιδιού τους».

"Χαμόγελο του Παιδιού": Θα θυμόμαστε τον σπουδαίο αγώνα

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε και το "Χαμόγελο του Παιδιού", σε σχετική ανάρτηση στο Facebook.