ΕΛΛΑΔΑ

Δεν κάθονται καλά οι Anonymous: Ξαναχτύπησαν την Τράπεζα της Ελλάδος

Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου 2017, 20:14 / Ανανεώθηκε 27 Σεπτεμβρίου 2017, 21:58
Δεν κάθονται καλά οι Anonymous: Ξαναχτύπησαν την Τράπεζα της Ελλάδος
Facebook Twitter Whatsapp

Με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωσαν για Botnet attack στα συστήματα της Τράπεζας δίνοντας την δική τους απάντηση στις «ειρωνείες» της ΤτΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φαίνεται πως δεν επαναπαύονται οι Anonymous βάζοντας ξανά στο στόχαστρο τους την Τράπεζα της Ελλάδος, ένα εικοσιτετράωρο μετά την διαρροή εγγράφων της.

Με ανάρτησή τους στο facebook ενημέρωσαν για Botnet attack στα συστήματα της τράπεζας δίνοντας την δική τους απάντηση στις «ειρωνείες» της ΤτΕ για την χθεσινοβραδινή διαρροή των εγγράφων. είμαστε Χακτιβιστές και όχι εγκληματίες! Υποστηρίζουμε τον Ελληνικό λαό. «Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ μαζί τους! Η Τράπεζα της Ελλάδος και οι ειρωνείες της είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί Botnet attack στα συστήματα της. Τα χτυπήματα επηρεάζουν τα συστήματα και λιγότερο το site. #AnonymousGreece».

Λίγα λεπτά αργότερα, επανήλθαν με νεότερη ανάρτηση σχολίασαν ότι «ότι και να προσπαθείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις επιθέσεις, εμείς θα βρίσκουμε τον τρόπο να σας χτυπάμε! Στηρίζουμε τους Έλληνες πολίτες και σας περνάμε το δικό μας μήνυμα! Αυτός είναι ο τρόπος μας για να σας δείξουμε ότι διαφωνούμε σε κάποια πράγματα! Είμαστε ακτιβιστές , χακτιβιστές και δρούμε μέσα από το διαδίκτυο! #AnonymousGreece».