ΕΛΛΑΔΑ

Το απόγευμα η πρώτη ομιλία του υποψηφίου Προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού

Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 09:15 / Ανανεώθηκε 28 Σεπτεμβρίου 2017, 09:03
Το απόγευμα η πρώτη ομιλία του υποψηφίου Προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού
Facebook Twitter Whatsapp

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα εγκανιάσει σήμερα, Πέμπτη απόγευμα τη προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τις προτάσεις του για την λύση των μεγάλων προβλημάτων των δικηγόρων θα αναπτύξει σήμερα το απόγευμα στην προεκλογική του συγκέντρωση, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρης Βερβεσός.

Ο Δ. Βερβεσός, μέλος σήμερα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στις 6 το απόγευμα, έχει καλέσει τους συναδέλφους του σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο ATHENS ZAFOLIA, (Λ. Αλεξάνδρας 87-89)

Το «φαβορί» - όπως εκτιμούν πολλοί δικηγόροι της Αθήνας-για την εκλογή στην θέση του Προέδρου του μεγαλύτερου και μαχητικότερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, θα αναπτύξει στους συναδέλφους του, ποιες λύσεις προτείνει για το ασφαλιστικό, το φορολογικό αλλά και τα ζητήματα της ανεργίας-υποαπασχόλησης και κυρίως πως μπορούν να προχωρήσουν, μια και όπως ο ίδιος λέει «το ζήτημα δεν είναι οι θεωρητικές κουβέντες. Το ζήτημα είναι να βρούμε εφικτές λύσεις και τρόπους για να τις κάνουμε πραγματικότητα.

Γιατί αυτό που πρέπει να μας νοιάζει είναι η αποτελεσματικότητα».

Ο πρώτος γύρος των εκλογών στον ΔΣΑ θα γίνει στις 26 και 27 Νοεμβρίου και ήδη έχει ξεκινήσει η προεκλογική δραστηριότητα των υποψηφίων και για την θέση του προέδρου αλλά και για τις άλλες θέσεις του ΔΣ.