ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για μαστροπεία στη Θεσσαλονίκη - Προωθούσαν γυναίκες μέσω «ροζ» σελίδας

του Μιχάλη Τεζάρη - Δημοσίευση 28 Σεπτεμβρίου 2017, 23:43 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 11:33
Συλλήψεις για μαστροπεία στη Θεσσαλονίκη - Προωθούσαν γυναίκες μέσω «ροζ» σελίδας
Facebook Twitter Whatsapp

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δυο εγκεφάλους ηλικίας 58 και 49 ετών αντίστοιχα καθώς και τέσσερις συνεργούς τους.

«Ροζ» ραντεβού μέσω ιστοσελίδας που έκλεινε σχετικά ραντεβού είχαν δημιουργήσει τα μέλη των μαστροπών που συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη. Δυο από τα μέλη της σπείρας, είχαν δημιουργήσει πρακτορείο συνοδών, ενώ είχαν προσλάβει και...τηλεφωνήτρια για να κλείνει τα ραντεβού με τους πελάτες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους δυο εγκεφάλους ηλικίας 58 και 49 ετών αντίστοιχα καθώς και τέσσερις συνεργούς τους.Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας εξέδιδαν τις γυναίκες που έφερναν από χώρες του εξωτερικού και τις εξέδιδαν έναντι μεγάλου χρηματικού ποσού.
 
Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και συνέλαβαν έναν άνδρα και μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών, που μετέφεραν ιερόδουλες σε ραντεβού και εκτελούσαν χρέη οδηγού. Ακολούθησαν έρευνες κατά τις οποίες κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα και τα ανωτέρω αυτοκίνητα, ενώ σε βάρος των προαναφερόμενων γυναικών βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία Περί εκδιδόμενων επ' αμοιβή προσώπων.