ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: «Άδειασαν» ακατάσχετο λογαριασμό μητέρας με οκτώ παιδιά και την αφήνουν άστεγη

Δημοσίευση 29 Σεπτεμβρίου 2017, 22:55 / Ανανεώθηκε 29 Σεπτεμβρίου 2017, 22:52
Χανιά: «Άδειασαν» ακατάσχετο λογαριασμό μητέρας με οκτώ παιδιά και την αφήνουν άστεγη
Facebook Twitter Whatsapp

Στο παρελθόν, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ίδια οικογένεια με την ΔΕΗ, είχε λυθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη

Τον κίνδυνο να μείνει άστεγη τόσο η ίδια όσο και τα οχτώ παιδιά της διατρέχει από μέρα σε μέρα η κ. Φωτεινή Περβολιανάκη, που  περασμένη Τρίτη, πηγαίνοντας να κάνει ανάληψη του μισθού της από τον λογαριασμό μισθοδοσίας της στην Εθνική Τράπεζα, διαπίστωσε πώς… την είχε προλάβει η Εφορία. Ο λογαριασμός -ακατάσχετος μέχρι το ποσό των 1.250 ευρώ- και είχε κατασχεθεί και είχε αδειάσει.

Έκτοτε, όπως λέει η ίδια στο zarpanews.gr, ξεκίνησε ένας «αγώνας δρόμου» μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και ΔΟΥ, οι οποίες, αφού για μέρες πετούσαν την ευθύνη η μία στην άλλη, εν τέλει παραδέχτηκαν ότι είχε γίνει λάθος. Την διαβεβαίωναν δε ότι τα χρήματα θα είχαν επιστρέψει στον λογαριασμό της, σήμερα Παρασκευή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε με αποτέλεσμα η γυναίκα να είναι χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι της, να χάνει την ρύθμιση με την ΔΕΗ, να καθυστερεί την δόση του δανείου της και προσεχώς… να μην έχει ούτε για να γεμίσει το ψυγείο της.

Σαν να μην έφτανε όμως η μέχρι τώρα περιπέτειά της πληροφορήθηκε από υπάλληλο ότι έχει εκδοθεί εντολή κατάσχεσης και για το σπίτι της, δηλαδή την πρώτη και μοναδική κατοικία για την ίδια και τα οκτώ παιδιά της!

Στο παρελθόν, το πρόβλημα που αντιμετώπιζε η ίδια οικογένεια με την ΔΕΗ, είχε λυθεί μετά από παρέμβαση του υπουργού Γιώργου Σταθάκη.