ΕΛΛΑΔΑ

Στοχοποιούν με αφίσες τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο

Δημοσίευση 2 Οκτωβρίου 2017, 18:10 / Ανανεώθηκε 2 Οκτωβρίου 2017, 18:45
Στοχοποιούν με αφίσες τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο
Facebook Twitter Whatsapp

Πρόκειται για μια νέα εμφανή προσπάθεια στοχοποίησης του καθηγητή ο οποίος κατά το παρελθόν έχει υποστεί προπηλακισμούς από μερίδες φοιτητών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφίσες με το πρόσωπο του καθηγητή Άγγελου Συρίγου κυκλοφορούν σε όλο το Πάντειο Πανεπιστήμιο και την περιοχή του Κουκακίου. Πρόκειται για μια νέα εμφανή προσπάθεια στοχοποίησης του καθηγητή ο οποίος κατά το παρελθόν έχει υποστεί προπηλακισμούς από μερίδες φοιτητών.

Η αφίσα φέρει την φωτογραφία του κ. Συρίγου, έχει τίτλο «Αυτός είναι ο φασίστας» και συνοδεύεται από ένα κείμενο κατά του καθηγητή.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Συγκλήτου του ιδρύματος η οποία σε ανακοίνωσή της μιλά για «κυκλοφορία αφίσας δίκην ρωμαϊκών προγραφών».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Συρίγος είχε επικρίνει δύο φοιτητές που έκαναν αφισοκόλληση στους φρεσκοβαμμένους τοίχους του ιδρύματος με αποτέλεσμα λίγο αργότερα μια άλλη μικρή ομάδα φοιτητών να τον ξυλοκοπήσει. Το επεισόδιο που σημειώθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, πήρε τη δικαστική οδό και ο πρώτος φοιτητής ήδη καταδικάστηκε ενώ στις 9 Οκτωβρίου είναι η δίκη του δευτέρου φοιτητή.